ZO Marjan Schils

Marjan is initiatiefnemer van zinvol organiseren en werkt als zelfstandig projectleider en transitiemanager voor de (semi)publieke sector. Haar motto is: “Het werk kan slimmer, gemakkelijker en plezieriger”.
Vanuit dat motto helpt zij organisaties bij het blootleggen ineffectieve werk- en gedragspatronen en hierin vervolgens samen met de mensen uit de organisatie verbetering aan te brengen.

Mensen voor en met wie ik heb gewerkt typeren mij als volgt: To the point. Legt de vinger op de zere plek. Analytisch en vernieuwend. Direct en persoonlijk. Schept duidelijkheid. Brengt complexe situaties terug tot de essentie.

LinkedIn-profiel van Marjan

ZO Patricia Croese

Foto_Patricia_Croese

Haar motto is: “Als we het echt willen kunnen we het ook waarmaken”.
Zij heeft vanuit haar rol als (programma)manager grote en complexe veranderingen doorgevoerd.
In haar aanpak zorgt ze voor verbinding tussen de business en ondersteunende functies en de vertaalslag van strategie naar besturingsmodellen, procesinrichting en informatievoorziening.

Haar passie is de realisatie van innovatieve, duurzame verandering, met een heldere stip op de horizon en draagvlak bij alle betrokken partijen en op alle niveaus.

LinkedIn-profiel van Patricia

ZO opdrachtgevers

Recente opdrachtgevers die wij hebben geholpen bij het zinvol inrichten van hun processen en informatievoorziening en/of het verbeteren van de sturing hierop:

Logo_JSConsultancy

logo_zaanstad

odnzkg_logo

 

logo-rav

 

gemeente-peel-en-maas

 

Logo-Gemeente-Amsterdam

 

netkids